Милионерът Христо Сираков е един от най-желаните мъже в страната.

...
Милионерът Христо Сираков е един от най-желаните мъже в страната.
Коментари Харесай

Христо Сираков: Прякорът ми Ицо Стоте манекенки е голяма глупост, имал съм само две моделки в живота си!

Милионерът Христо Сираков е един от най-желаните мъже в страната. Негова запазена марка са дългокраките моделки, откъдето идва и прякорът му Ицо Стоте манекенки. Макар и прошарен, безконечният плебой твърди, че не се усеща остарял и към момента е подготвен да се пусне в горещи завършения, както и да търси същинската обич. Ето какво споделя в изявление за „ Уикенд “ предприемачът.

- Кой е най-хубавият и най-лошият миг в живота ви?
- Трудно ми е да отсея нещата. С моя динамичен метод на живот имам доста хубави и доста неприятни моменти. Както всички знаят, аз съм бил в пандиза – дали справедливо или не, е обособен въпрос. Преживях и две огромни произшествия. Не съм ги не запомнил, само че не мога да върна нещата назад. Тези неща не бяха от хубавите моменти, само че трябваше да намеря сили да продължа напред. Бил съм и женен, имам прелестни деца, което е отлично. Страхотни моменти претърпявам с тях, прелестни са. В бизнеса съм се качвал на върха и съм падал даже до под дъното, след това отново съм се качвал и отново падал – по този начин няколко пъти. Не считам, че е било неприятно, тъй като животът е хубав с тези неща. Ако можеш да предвидиш какво ще ти се случи, няма смисъл да живееш.

- Кои са хората до вас, на които държите най-вече?
- Майка ми – да ми е жива и здрава, децата, приятелите ми – същинските останаха малко, очевидно е, че те ще продължат да бъдат с мен във всеки един миг и от бъдещето.

- Как виждате себе си след 10 години?
- Зная, че ще прозвучи нескромно, само че се виждам благополучен, по същия метод като в този момент. Духът ми е на доста високо равнище, държи ме млад и хубав. Не съм си изгубил още целия ум, а единствено дребна част от него (смее се – б.а.).

- Притеснявате ли се от старостта?
- Не, въобще. Притесняват ме измяната, лъжата, завистта, злобата.

- Вярвате ли в любовта или сте от хората, които считат, че тя съществува единствено в книгите и киното?
- Изключително доста имам вяра в любовта, на киното му не вярвам. Влюбчив човек съм, стига да видя, че отсреща има някой, който заслужава вниманието ми. Влюбчивостта не значи, че непрестанно се влюбвам в някого или в нещо – нищо сходно. Влюбвам се, в случай че ми е забавно, мога и да обичам, което е доста значимо...

- Влюбен ли сте сега?
- Мисля, че да.

- Харесвате ли си прякора Ицо Стоте манекенки?
- Голяма нелепост е, да ви кажа почтено. Това, че съм имал две дами – манекенки, от които имам деца, не ме прави извънреден фен на манекенките. Както множеството мъже, по този начин и аз одобрявам умни, красиви, благородни, грижовни и благи дами, които имат души. Всъщност, аз виждам душите на хората, а не тялото. Не разделям душите на мъжки, на женски...

- Богат човек ли сте?
- Богат съм духовно. В веществен аспект съм човек, който живее добре и парите му стигат. За мен те в никакъв случай не са била самоцел, а средство да имам прекрасен живот. Парите ми се дължат на моя труд и на моя разсъдък, а не на схеми, обири и далавери. Всичко съм постигнал с старания, разсъдък и несъмнено, шанс. Имало е и има доста по-образовани и умни от мен, които обаче са нямали моя късмет.

- Как минава денят на богат мъж като вас?
- Сутрин към 9,30 ходя на работа и до 18 часа съм по задания. Прибирам се и почивам цялостен час. След това към 20 часа отивам в някой изтънчен ресторант, където вечерям с другари, смеем се, приказваме си. Не заставам до късно по кръчмите, към среднощ съм си вкъщи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР