Милионер разгневи съседите си в Хюстън, Тексас, след като закупи

...
Милионер разгневи съседите си в Хюстън, Тексас, след като закупи
Коментари Харесай

Милионерът Тони вбеси съседите си, като паркира този звяр пред дома си ВИДЕО

Милионер разгневи съседите си в Хюстън, Тексас, откакто закупи танк Sherman M4A4 от Втората международна война и го паркира на улицата пред своето имение. Тони Бъзби, който е юрист, заможен притежател и деец от военноморските сили, споделя пред Fox News, че купил танка, на име “Шайен”, от предходния му притежател във Франция през 2016 година

Местната жилищна асоциация обаче има проблем с бронираната облага на Бъзби, на стойност 600 000 $, само че той няма желание да отстъпва.

“Отне ми година, с цел да го превозвам дотук, само че сега танкът се намира на бул. Ривър Оукс,” споделя той пред KHOU.

“Този съответен танк е спуснат в Нормандия. Той взе участие в освобождението на Париж и в последна сметка стига чак до Берлин. В него има доста история.”, споделя притежателят.

От Комитета на притежателите на парцели в Ривър Оукс обаче не са съгласни, че всичката тази история би трябвало да бъде в техния квартал.

Бъзби е получил писмо с недоволство, съгласно което е направил нарушавания на законна за придвижване по пътищата и сигурността, на което юристът дава отговор по следния метод:

“Могат да му издадат фиш за погрешно паркиране или да се опитат да го реалокират, само че истината е, че до момента в който аз не реша, танкът няма да върви на никое място.”

Според Popular Mechanics, танкът на 51-годишният милионер е принадлежал на Втора бронирана дивизия на американската войска. Оръжията на тежащия 33-тона танк към този момент не работят.

Технически Бъзби не нарушавал никакви закони с паркирането на танка пред дома си. През октомври 2017 година, година откакто го купува, от локалната асоциация на притежатели на парцели получават това, на което се надявали.

Бъзби мести “Шайен” в своето ранчо като споделя, че желал да го кара и да минава с него през всякакви неща като остарели коли.

През ноември 2018 година е отворена нова глава в сагата с танка. Бъзби взема решение да го подари на тексаската фондация A&M.

Той също по този начин се кандидатира за кмет на Хюстън и даже съумява да стигне до балотаж на изборите през 2019 година, където губи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР