Милионер от Обединеното кралство, който сам е постигнал всичко с

...
Милионер от Обединеното кралство, който сам е постигнал всичко с
Коментари Харесай

Милионер няма да завещае пари на децата си, за да не бъдат безделници


Милионер от Обединеното кралство, който самичък е постигнал всичко с продажбата на миниванове и давана на заеми, отхвърля да завещае пари на децата си, с цел да не ги обременява с благосъстояние. Той изясни решението си пред „ Дейли остарял ”.

51-годишният през днешния ден Дейв Фишуик зарязал учебното заведение на 16 години и почнал работа. През 2008 година основава Dave's Bank и от този момент е дал над £27 милиона заеми на физически лица и компании.

Фишуик има две деца. Дъщеря му работи в благотворителна организация за животни, а синът му е в полицията.

Въпреки че връзките му с тях са положителни, милионерът не възнамерява да им остави пари като завещание. Вместо това той желае да завещае всичко, което е спечелил, на хора, които в действителност се намират в потребност.



Дейв Фишуик не желае да трансформира и децата си в безделници без стремежи и желания, като има остави към този момент изкрани пари.


„ Трябва да имате цел всяка заран. Отначало имах три работи и никакво положение. Важно е да имате трудова нравственос. Упоритата работа е пътят към триумфа. Децата ми не всеки път са съгласни с това, само че те са положителни деца “, разяснява милионерът.

Той приканва хората да вършат публично значими неща и да не пропиляват живота си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР