Милион и половина евро е трансферната сума, която иска ЦСКА

...
Милион и половина евро е трансферната сума, която иска ЦСКА
Коментари Харесай

1,5 млн. евро е трансферната сума, която иска ЦСКА за Брадли Мазику

Милион и половина евро е трансферната сума, която желае ЦСКА за правата на един от главните си играчи, Брадли Мазику. Договорът на 25-годишния ляв бек с “червените” изтича идващото лято, като от “Армията” към този момент са предложили на бранителя да преподпише и да го удължи при по-добри условия. Ако националът на Република Конго обаче не го стори, вероятността той да бъде продаден до края на летния трансферен прозорец не е по никакъв начин дребна. Цената на Мазику към този момент е избрана - не по-малко от 1,5 млн. евро.

От “Армията” към този момент не желаят да се разделят с титулярния си ляв бранител, макар че интерес към него не липсва. В началото на юни медиите във Франция разкриха, че новакът в Лига 1 Клермон е набелязал конгоанеца и даже е подготвен да извади 1 250 000 евро за правата му. Конкретна оферта от отбора от град Клермон-Феран досега обаче не е пристигнала.

Предстоящото присъединяване на “червените” в Лигата на конференциите също кара клуба да не бърза с възможна договорка. Трансферният прозорец в Лига 1 и останалите огромни шампионати затваря на 31 август, а плейофите за ЛК излъчват участниците в груповата фаза няколко дни по-рано, т.е продажба може да бъде осъществена по-късно.

Идентична е обстановката и с различен основен футболист на тима - Тиаго Родригес, чийто договор също е до лятото на 2022-а, когато може да си тръгне като свободен сътрудник. Интерес към португалеца има от Близкия изток и клубове от арабския свят, само че надали ще се стигне до договорка преди края на евроучастието на ЦСКА. Отделно треньорът Любослав Пенев също държи Тиаго да остане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР