Милиардите, които Netflix харчат ежегодно за нови продукции, с които

...
Милиардите, които Netflix харчат ежегодно за нови продукции, с които
Коментари Харесай

Изненадата, която Netflix пусна

Милиардите, които Netflix харчат годишно за нови продукции, с които ни заливат, са явен индикатор, че желаят освен да са преди всичко измежду стрийминг платформите, само че и да останат там вечно.
 Хали Бери, Netflix и договорката, която актрисата подписа със стрийминг платформата
Хали Бери омагьоса и Netflix

Бъдещето е ярко

Е, вечно не е ясно дали е осъществимо, само че най-малко за колкото се може по-дълго. За да покаже, че превъзхожда противниците освен по брой клиенти, стрийминг платформата разшири набора от услуги, които предлага.

Според The Hollywood Reporter, към този момент е реалност уеб сайтът Tudum . В него ще можем да открием всякаква забавна информация, която се отнася до филмите и сериалите на Netflix. Нещо като съкровищница за клиентите на стрийминг платформата.

Към момента Netflix имат няколко профила в обществените мрежи - Strong Black Lead и Geeked, които също са фокусирани върху промотирането на наличието им. Профилът Netflix Is a Joke пък е отдаден на всички комедийни неща, които можем да гледаме в платформата.

През 2019 година беше пуснат и уеб сайтът Queue, който е насочен към това да ни дава изявленията с актьорите, режисьорите и продуцентите на филмите и сериалите, които Netflix приготвят за присъединяване в Оскарите и премиите Еми да вземем за пример.
 The Power of the Dog, The Unforgivable, The Witcher - новите филми и сериали на Netflix през декември
Новите филми и сериали на Netflix през декември

Заформят се страхотни празници

Идеята е да бъде наличен в целия свят, като за момента е разполагаем само на британски език, само че нищо чудно това да се промени скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР