Милиарди в България се разпределят без някой да те пита

...
Милиарди в България се разпределят без някой да те пита
Коментари Харесай

Секретарят на Български пипер: Танева ни заплашва

Милиарди в България се разпределят без някой да те пита " Какво създаде, къде го създаде, на кого го продаде? ", тъй като се краде, както се е крадяло от началото на схемата „ Обвързана поддръжка ". Това съобщи пред бТВ организационният секретар на Асоциация „ Български пипер “ Георги Василев.

По-рано през днешния ден проверяващият уебсайт „ Биволъ “ разгласява фрагмент от онлайн Консултативен съвет по зарзаватчийство и зеленчукопроизводство, на който вземат участие Василев и земеделският министър Десислава Танева. Във видеото, дълго малко под 3 минути, тя споделя „ Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, тъй като другояче и това (финансиране) ще ни спрат “.

По-късно Танева и управлението на МЗХГ оповестиха, че думите са извадени от подтекста, а на брифинг министърът изясни, че задачата била да се резервира " публичната поддръжка " за финансовата мярка. Недобросъвестните другояче били установявани, а работещите по разпоредбите получавали по-големи дотации, стана ясно по време на конференцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР