Милиардерът с частен капитал Дейвид Рубенщайн, съоснователят на Carlyle Group,

...
Милиардерът с частен капитал Дейвид Рубенщайн, съоснователят на Carlyle Group,
Коментари Харесай

Съоснователят на Carlyle Дейвид Рубенщайн планира да купи бейзболния отбор Baltimore Orioles

Милиардерът с частен капитал Дейвид Рубенщайн, съоснователят на Carlyle Group, възнамерява да купи бейзболния тим Baltimore Orioles дружно с група вложители, в това число Майкъл Ароуети, основен изпълнителен шеф на Ares Management за $1,73 милиарда.

Планираната многоетапна договорка предстои на утвърждение от Мейджър лийг бейзбол, споделиха два източника, осведомени с въпроса, пред Financial Times.

Групата първо ще закупи близо 40 % дял от актуалните притежатели на Orioles, семейство Angelos. След това те възнамеряват да придобият оставащия интерес в тима след гибелта на патриарх Ангелос Петър, на 94 години, с цел да понижат данъчната тежест на фамилията.

Рубенщайн отхвърли коментар посредством представител, до момента в който Аруети и Orioles не отговори незабавно на претенции за коментар.

Rubenstein ще бъде считан за „ контролно лице “ – значима разлика за разпоредбите на MLB – до момента в който Arougheti ще бъде огромен миноритарен вложител. Очаква се да има по-широка група на благосъстоятелност, която може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР