Милиардерът Рупърт Мърдок се е сгодил за пети път и

...
Милиардерът Рупърт Мърдок се е сгодил за пети път и
Коментари Харесай

Дедо Рупърт Мърдок се жени за 5-и път на 92

Милиардерът Рупърт Мърдок се е сгодил за пети път и през лятото ще се ожени за 66-годишната Ан Лесли Смит, с която се е срещна през септември 2022 година Той е на 92 години и персонално заяви новината в изявление за таблоида New York Post, който медийната му империя има.

" И двамата с неспокойствие чакаме да прекараме втората половина от живота си дружно ", добавя Мърдок.

" Бях доста нервозен. Страхувах се да се влюбя - само че знаех, че това ще е ми е за последно. По-добре да бъде последното. Щастлив съм ", разяснява той за новата си избраница, чийто починал от 14 години брачен партньор беше Честър Смит, кънтри артист, както и изпълнителен шеф на радио- и телевизионни канали на испански език.

Мърдок има шест деца от първите си три брака:

Прудънс Маклауд с първата си брачна половинка Патриша Букър

Елизабет и синовете Лаклан и Джеймс с втората му брачна половинка Анна Ман

Грейс и Клоуи - от третата си брачна половинка Уенди Денг.

Четвъртата брачна половинка на Мърдок беше някогашният супермодел Джери Хол, с която той се раздели предходната година.

Смит сподели пред New York Post, че приказва " езика на Рупърт ". " Ние споделяме едни и същи вярвания. И за двама ни това е подарък от Бог ", добави тя. Преди Честър Смит има брак в семейство Хънтингтън, железопътни предприемачи от Сан Франциско.

Новият брак надали ще промени структурата на собствеността на фирмите, в които той държи дялове, в това число Fox Corp. (притежаваща американската телевизия Fox News Channel) и News Corp. Мърдок управлява News Corp и Fox Corp посредством основан в Рино, щата Невада, фамилен концерн, който държи почти 40% дял в акциите с право на глас на всяка компания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР