Милиардерът Рупърт Мърдок, бивш изпълнителен директор на медийните компании Фокс

...
Милиардерът Рупърт Мърдок, бивш изпълнителен директор на медийните компании Фокс
Коментари Харесай

Дядо Рупърт Мърдок се сгоди на 92 за тъщата на Абрамович

Милиардерът Рупърт Мърдок, някогашен изпълнителен шеф на медийните компании " Фокс корп " и " Нюз корп ", се сгоди, оповестява " Ню Йорк таймс ". Американският вестник цитира изказване на канцеларията на Мърдок, че медийният магнат възнамерява да се ожени за 67-годишната си другарка Елена Жукова, пенсиониран молекулярен биолог, с която почнал да се среща предишното лято.

Бракът, който се чака да се състои в  имението му Морага в Калифорния тази година, ще бъде петият. Миналата година той се отдръпна от поста ръководител на Fox и News Corp.

Според вестник " Ню Йорк Таймс ", който популяризира информацията, сватбата ще се състои през юни и поканите към този момент са изпратени.

Сред някогашните съпруги на Мърдок са австралийската стюардеса Патриша Букър, журналистката Анна Ман, Денг и американският модел и актриса Джери Хол.

Преди връзката си с Мърдок Жукова беше омъжена за съветския петролен милиардер Александър Жуков, а щерка им Даша - световна дама и бизнесдама - беше омъжена за съветския олигарх Роман Абрамович до 2017 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР