Милиардерът от Силиконовата долина Илон Мъск вече е с нова

...
Милиардерът от Силиконовата долина Илон Мъск вече е с нова
Коментари Харесай

Новото младо гадже на Илон Мъск е известна актриса

Милиардерът от Силиконовата котловина Илон Мъск към този момент е с нова жена до себе си. Това е 27-годишната австралийска актриса Наташа Басет.

Двамата бяха снимани още през предходната седмица, до момента в който слизат от самолета на галактическия идеалист и вложител в Лос Анджелис. Те стартират да се срещат малко откакто той завършва връзките си с предходната си обич - Граймс.

Актрисата била привлечена от интелекта на милиардера и никога не се интересува от парите му, споделят нейни близки, а ние покорно взимаме, та й имаме вяра...

" Тя е прелестна и може да си избере, който желае мъж, само че споделя, че обожава Илон, тъй като той е " толкоз интелигентен и забавен ", пишат издания в Австралия.

Наташа е родена и израснала в Нов Южен Уелс, Австралия. Едва на 14 получава ролята на Жулиета в пиеса, която играе в Австралийския юношески спектакъл. На 19-годишна възраст се мести в Ню Йорк и стартира да учи в Атлантическото учебно заведение по актьорско майсторство.

След като приключва образованието си, взема решение да се реалокира в Лос Анджелис, където живее и сега. Наташа взе участие в няколко кино лентата, сред които и 12 Mighty Orphans, Behind the Ghost Door, Spy Intervention, само че печели по-голяма популярност с ролята си на Бритни Спиърс във кино лентата Britney Forever.

Съвсем скоро ще я забележим и в ролята на първата другарка на Елвис Пресли - Дикси Лок, в последния филм за живота за изпълнителя, който е озаглавен Elvis.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР