Милиардерът Илон Мъск отново се възползва от способността си да

...
Милиардерът Илон Мъск отново се възползва от способността си да
Коментари Харесай

Мъск продава парфюм „Изгоряла коса

Милиардерът Илон Мъск още веднъж се възползва от способността си да пуска на пазара странни артикули, които стремително се изкупуват, предава Ройтерс.

Този път става въпрос за парфюм, наименуван Burnt Hair, което на български значи изгоряла коса. Милиардерът твърди, че в границите на няколко часа са били продадени 10 хиляди бройки от продукта, които са му спечелили 1 млн. $.

„ С име като моето навлизането в бизнеса с парфюми беше неизбежно. Защо въобще се борех с това толкоз дълго време? “, написа Мъск в Twitter, където в този момент се самоопределя като продавач на парфюми.

„ Същността на отвратителното предпочитание “ е описанието на уеб страницата на най-новия артикул на Милиардера, който коства 100 $ за шишенце и ще стартира да се доставя през първото тримесечие на 2023 година

The finest fragrance on Earth!
— Elon Musk (@elonmusk)

Предишните необикновени оферти на Мъск включваха текила с марката Tesla, пусната на пазара през 2020 година, както и чифт „ къси къси панталони “, с които милиардера означи победа над вложителите, които заложиха против Tesla, която към този момент е най-ценната автомобилна компания в света.

Неговата компания за копаене на тунели Boring Company, оценена последно на на 5,7 милиарда $, продаде огнехвъргачки за по 500 $ при започване на 2018 година, като по този метод събра общо 10 млн. $. Мъск също по този начин продаде 50 хиляди шапки на Boring Company.

През годините упоритостите на Мъск варират от колонизиране на Марс до основаване на нова устойчива енергийна стопанска система, като тези му инициативи доведоха до развиването на Telsa, ракетната компания SpaceX и редица други по-малки компании.

Миналата седмица милиардерът предложи да продължи с първичната си оферта от 44 милиарда $ за придобиване на обществената мрежа Twitter, призовавайки за преустановяване на правосъдното дело сред двете страни, което можеше да го принуди да купи компанията, даже и да не го искаше.

Ако договорката е сполучлива, Мъск ще поеме ръководството отпред една от най-влиятелните медийни платформи и ще постави завършек на месеците на правосъдни разногласия, които навредиха на марката на Twitter и подхраниха репутацията му за безредно държание.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР