Милиардерът Илон Мъск, нов собственик на Twitter и ръководител на

...
Милиардерът Илон Мъск, нов собственик на Twitter и ръководител на
Коментари Харесай

Илон Мъск говори по видеовръзка пред Г-20 на свещи

Милиардерът Илон Мъск, нов притежател на Twitter и началник на Tesla и SpaceX, се включи по видеовръзка в срещата на Г-20 в Индонезия. Бизнесменът се появи в затъмнена стая и изясни, че токът е спрял тъкмо преди да се включи. Лицето му, прожектирано на огромен екран над залата, светеше с отразена светлина, за която Мъск сподели, че е от свещи, съобщи Асошиейтед прес. Очакваше се той да участва персонално на събитието, само че министърът Лухут Бинсар Панджайтан, който дава отговор за координирането на подготовката за срещата на върха, сподели, че Мъск не може да участва, тъй като се приготвя за правосъдно дело по-късно през седмицата.

" Не е елементарно да си Илон Мъск! - това беше посланието, което милиардерът насочи към младежите, които се стремят към неговия предприемачески триумф, написа Асошиейтед прес.  „ Внимавайте какво си пожелавате “, сподели Мъск на форума в Бали в понеделник, когато беше запитан върху какво би трябвало да се концентрира бъдещият „ Илон Мъск от Изтока “. „ Не съм сигурен какъв брой хора в действителност биха желали да бъдат аз. Те биха желали да бъдат това, което си показват, че съм аз, което не е същото “, продължи той. Мъск означи, че се самоизмъчва повече, в сравнение с множеството хора биха могли да понесат.

„ Натоварването ми в последно време се усили много “, сподели той с усмивка в явно позоваване на договорката с Twitter. Милиардерът бе облечен с риза батик, изпратена му от уредниците на форума. Мъск сподели, че производителят на електрически коли Tesla ще обмисли основаването на доста по-евтин модел за разрастващите се страни. Той повтори и желанието си доста да усили количеството и продължителността на видео приложенията на Twitter и да показа приходите с хората, произвеждащи наличието, макар че не даде детайлности. Мъск загатна за проекти за основаване по Земята на бази за изстрелване на ракети, с които хората да могат да пътуват " до другия завършек на света " със скорост 20 пъти по-висока от звуковата преграда. " Мисля, че това в действителност би отворило света, в случай че може да пътувате до където и да било за по-малко от един час ", означи основният изпълнителен шеф на " SpaceX ".  В речта си още той позволи опцията да бъдат открити " извънземни цивилизации... или цивилизации, които са съществували преди милиони години ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР