Милиардерът Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve

...
Милиардерът Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve
Коментари Харесай

Мъск ще участва във фестивал, организиран от партията на Мелони

Милиардерът Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, е приел поканата на италианския министър-председател да участва на събитие на нейната дясна политическа партия този уикенд в Рим, съобщи Ройтерс.

Във вторник Мъск отговори с " да " на обява в обществената платформа " Екс ", която той има, в която се споделя, че " както гласят информациите, той е приел " поканата на Мелони. После Мъск добавяше и линк към обявата за това в италиански вестник.

В публикацията от вестник " Фато Куотидиано " се споделя, че Мъск ще бъде посетител на " Атрею ", четиридневен фестивал, който стартира в четвъртък, който се провежда от партията на Мелони " Италиански братя ". Фестивалът по традиция се провежда от 1998 година от десни италиански юношески придвижвания и носи името на воин от романа " Приказка до безкрайност " на Михаел Енде.

Акаунтът на " Атрею " в " Екс " настрана  потвърди наличието на Мъск, като съобщи, че той е " мистериозният " посетител, упоменат в предходен пост, и добави, че той ще пристигна в събота.

През юни Мъск посети Рим и тогава се срещна с Мелони. След тази среща той съобщи пред публичната телевизия РАИ, че е разискал с нея вероятните средства за справяне с италианската демографската рецесия и рисковете, свързани с изкуствения разсъдък (ИИ).

На тазгодишното издание на " Атрею ", което ще се организира в античния римски палат Сант'Анджело покрай Ватикана, един от другите забележителни посетители ще бъде испанският извънредно десен опозиционен водач Сантяго Абаскал, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР