Милиардерът и рисков капиталист Тим Дрейпър вярва, че Биткойн ще

...
Милиардерът и рисков капиталист Тим Дрейпър вярва, че Биткойн ще
Коментари Харесай

Биткойн ще претърпи изключителен подем – Тим Дрейпър

Милиардерът и рисков капиталист Тим Дрейпър има вяра, че Биткойн ще стартира параболичното рали като показа ценови цели.

Милиардерът и рисков капиталист Тим Дрейпър, който направи ранни вложения в сполучливи компании като Coinbase, Hotmail, Skype, Tesla и Twitter, изрази убеждението си, че Биткойн се насочва към $250,000.

В изявление за Observer Дрейпър съобщи, че Биткойн е при започване на параболично рали, което ще докара до растеж на най-голямата криптовалута от над 900% за по-малко от две години.

Предприемачът счита, че вложителите евентуално ще потърсят леговище във висококачествени, децентрализирани цифрови активи като Биткойн. Той предвижда, че цената на BTC ще стартира своя напредък през идващите шест месеца след високопрофилната имплозия на крипто борсата FTX. Дори и да не успее да скочи доста до юни тази година, срокът може да бъде продължен до края на идната година.

Оптимистичната прогноза на Дрейпър за бъдещите вероятности на Биткойн се подхранва от неговата убеденост в децентрализирания темперамент на криптовалутите. Той твърди, че децентрализираните криптовалути като Биткойн, Tezos, Биткойн Кеш, Арагон и Кардано са доста по-добри от централизираните активи.

Той предлага на вложителите да заобикалят централизираните криптоактиви, като сривът на FTX през предходната година би трябвало да послужи като доказателство за неустойчивостта им.

Инвеститорът счита, че централизираният надзор на крипто активите може да докара до пагубни последствия, като показва случая с FTX като образец.




Дрейпър е съвсем 100% сигурен, че прогнозата му за постигане на цената на Биткойн до $250,000 ще се сбъдне след 18 месеца. Въпреки бичата си настройка, той предизвиква вложителите да имат поради рисковете, свързани с вложенията в криптовалути, като да вземем за пример неустойчивостта на пазара, регулаторните промени и опцията за измами.

Към момента на писане на публикацията цената на Биткойн се търгува към $24,800, което е с близо 2% повече през последните 24 часа. Въпреки това прогнозите и анализите на Дрейпър допускат, че цената на BTC може да претърпи забележителен напредък в бъдеще, осигурявайки обещаващи вероятности за пазара на криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР