Милиардерът и един от най-популярните предприемачи във Великобритания Ричард Брансън

...
Милиардерът и един от най-популярните предприемачи във Великобритания Ричард Брансън
Коментари Харесай

Съветът на милиардера Ричард Брансън към родителите, които гонят успешна кариера

Милиардерът и един от най-популярните бизнесмени във Англия Ричард Брансън има един съвет за родителите, които желаят да градят кариера, само че и да прекарват задоволително време с децата си. По неговите думи най-хубавият вид за тях е да работят от у дома.

" Аз мощно имам вяра в хората, които работят от вкъщи си. Насърчавам чиновниците си, които избират този вид ", разяснява създателят на империята Virgin пред CNN.

Брансън признава, че това е бил и неговият избор да посвети повече време на двете си деца Холи и Сам, до момента в който обикаля света и управлява бизнеса си. Разбира се, това, че е работил за себе си, му е помогнало в това отношение.

Британският милиардер обаче показва, че ръководителите на огромни и дребни компании би трябвало също да дават такава опция на чиновниците си.

" Докато градях Virgin децата ми бяха към мен. Аз сменях пелени и водех бизнес диалози по телефона едновременно. Така че считам, че съм бил по-дълго със своето семейство, в сравнение с доста други татковци ", признава Брансън.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР