Милиардерът Джордж Сорос обяви, че до няколко дни ще започне

...
Милиардерът Джордж Сорос обяви, че до няколко дни ще започне
Коментари Харесай

Сорос: До дни ще започне кампания за втори референдум за Брекзит

Милиардерът Джордж Сорос разгласи, че до няколко дни ще стартира акция за втори референдум за излизането на Англия от Европейския съюз, написа в. " Индипендънт ".

Според Сорос изгледите за продължителния бракоразвод на Англия с Европейски Съюз може да спомагат за убеждаването на британците, че участието в общността е в техен интерес, Българска телеграфна агенция.

Има информация, че финансистът е дал към 500 000 английски лири на организацията " Най положителното за Англия " ( " Best for Britain " ), основана предходната година от противничката на Брекзит Джина Милър. Очаква се групата да разгласява програмата за своята акция на 8 юни, призовавайки за втори референдум, показва английското издание.

" В последна сметка британците са тези, които би трябвало да решат какво желаят да вършат. Ще бъде обаче по-добре, в случай че те вземат решение по-скоро, а не по-късно. Именно това е задачата на самодейността, наречена " Най-доброто за Англия ", която аз поддържам ", съобщи Сорос в тирада в Париж.

" Най-доброто за Англия " се бореше и оказа помощ за извоюването на съдържателно парламентарно гласоподаване, което включва опцията изобщо да не се напуща общността. Това би било добре за Англия, само че също по този начин би направило огромна услуга на Европа, като анулира Брекзит и не сътвори сложна за запълване дупка в европейския бюджет ", сподели той.

" Но английската общност би трябвало да изрази своята поддръжка с безапелационна разлика, с цел да бъде възприета съществено от Европа. Именно към това се стреми " Най-доброто за Англия ", като ангажира гласоподавателите. Тя ще разгласява своя манифест в идващите няколко дни ", съобщи милиардерът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР