Милиардер олигарх призова за ядрен удар в опит най-накрая да

...
Милиардер олигарх призова за ядрен удар в опит най-накрая да
Коментари Харесай

Стрелба в Москва: Руски милиардер призовава за ядрен удар срещу Украйна след 93 убити

Милиардер олигарх прикани за нуклеарен удар в опит „ най-сетне да постави завършек на тази война “ след ужасяващата офанзива против московско музикално заведение.

Група от петима мъже, въоръжени с машини и ръчни експлозиви, заклаха минимум 93 - в това число деца - в Crocus City Hall в Красногорск в петък вечерта. Залпова пукотевица стартира към 21:45 ч. локално време, до момента в който посетителите на концерта чакаха като седнали патици в залата за рок групата „ Пикник “.

Руските управляващи – в това число специфичните елементи на Spetsnaz – се пробваха да управляват региона, като задържаха нападателите, издирваха оживели и гасеха пожари. Повече от 140 души са ранени, в това число пет деца, а телата на починали и ранени са разпръснати из постройките. Броят на починалите продължава да пораства.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ислямска страна твърди, че точно те стоят зад терора, ориентиран съответно към „ християните “, съгласно изказване в новините, свързани с ISIS организация Amaq в Telegram. Американски чиновници потвърдиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР