Мили хора, този човек помогна, нека помогнем и ние -

...
Мили хора, този човек помогна, нека помогнем и ние -
Коментари Харесай

Спасителят на бедстващите щъркелите в Силистренско има нужда от помощ

Мили хора, този човек оказа помощ, дано помогнем и ние - дано получи говорен уред! Този апел се появи в една от обществените мрежи и на часа притегли вниманието на мнозина.

Причината е, че индивидът - Сафет Исмаил, който преди дни стана прочут надлъж и нашир с това, което стори - избави от премръзване и приюти в дома си пет щъркела. Мъжът от силистренското село Зарица стана надали не народен воин - медии, и наши, и непознати, се надпреварваха да го хвалят, писаха репортажи, снимаха го, дадоха го по всички малките екрани. Даже го наградиха с грамота и... печка. Оказа се обаче, че индивидът просто има потребност от говорен уред.

Всички схванаха, че преди четири години Сафет е бил опериран и в този момент приказва с помощта на апаратче. Но апаратчето, както твърди самият той, " за две години е свършило ", макар че годността му е 5 години, написа Трафик нюз.

Естествено, у потребителите на обществената мрежа, които не скриват възхищението си от Сафет, незабавно се появи въпросът: " А говорните апарати не се ли получават от страната? " Оказва се, че това е тъкмо по този начин, само че явно качеството на въпросните апарати е такова, че доста хора, които имат същия проблем, споделят за " неточно отношение " на търговци, за " страна, която не може с нищо да помогне на хората " и за това, че хората, които са подвластни от продукт, са напряко " за жалост ".

Самият Сафет споделя, че машинката е немско произвеждане и в България коства 1250 лв..

Сега остава да разберем - ще се намерят ли задоволително българи, които да отговорят на добрината с благотворителност. Призивът за помощ на индивида, който провокира вълна от поддръжка и десетки последваха образеца му, спасявайки щъркели, дали ще бъде чут от българите?

Ако желаете да помогнете, това са данните на Сатеф:

САФЕТ ХАЛИД ИСМАИЛ
Банка ДСК
BG03STSA93000023257532
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР