“Мили дами!Запомнете, че прахът предпазва дървото, което се намира под

...
“Мили дами!Запомнете, че прахът предпазва дървото, което се намира под
Коментари Харесай

Послание от една жена до всички дами: Почиствайте толкова, колкото е необходимо!

“Мили дами!

Запомнете, че прахът защищава дървото, което се намира под него. Къщата става дом единствено когато  можете да напишете върху мебелите – Обичам те!

Можех всеки уикенд да прекарам най-малко 8 часа чистейки, тъй като желаех всичко да бъде съвършено, ако дойдат неочаквани посетители.

Накрая осъзнах, че никой няма да пристигна – всички бяха някъде на открито, живеейки и забавлявайки се.

Днес, когато хората ме посещават, не се постанова да им изяснявам за чистотата на дома, всички се интересуват от нещата, които върша, по какъв начин пребивавам и по какъв начин се развличам.

Ако още не разбирате това, моля послушайте моят съвет: Животът е къс. Наслаждавайте се! Почиствайте единствено колкото би трябвало …

Не би ли било по-добре да извършите картина, или напишете писмо, да изпечете бисквитки или да засадите цветя?

Научете разликата сред “желая ” и “трябва ”!

Почиствайте колкото би трябвало … Но нямате прекалено много време …

Вместо това, можете да преплувате в река, която желаете, да се изкачите на планината, която желаете, да слушате музика, да запазите приятелите, които желаете и да живеете живота си както желаете.

Почиствайте колкото би трябвало, само че знайте, че животът е там, със слънцето в очите ви, с вятъра в косата, с дъжда … Този ден няма да се повтори!

Почиствайте колкото би трябвало, само че имайте поради … Старостта ще пристигна и тя не е милостива. А когато умрете … Вие сами ще извършите още по-голям прахуляк. “

Споделете това с всички прелестни дами в живота си!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР