Мили дами, липсвахте ми много. Надявам се и аз да

...
Мили дами, липсвахте ми много. Надявам се и аз да
Коментари Харесай

Пърси зад граница

Мили дами, липсвахте ми доста. Надявам се и аз да съм ви липсвал най-малко на половина Нямаше ме дълго, тъй като имах шанса да се поразходя малко отвън граница и да се науча на доста нови неща. За цялото това време съумях да обидя наколко дами, които поканих на среща с преспиване и получих няколко интернационалните шамара. И да ви кажа почтено, европейските дами напълно не са като нашите.

Първо, вие благи дами, в действителност сте най-красивите. Няма две отзиви, че в тази страна са най-готините мацки. Да, тъкмо това беше встъпителната ми имитация, която ми донесе няколко срещи и малко секс отвън граница. На която и жена да кажеш, че в нейната страна мацките са най-готини, тя постоянно се връзва. За следващ път се уверих, че за вас дамите просто е доста значимо да бъдете разнообразни и неповторими или най-малко да си мислите по този начин.

Второ, оказа се, че европейските мацки доста харесват българския акцент. Колкото и необичайно да звучи британският ми, става известно, че постоянно чужденецът е секси за локалните дами. И по този начин, с помощта на акцента си и неустомия си сексапил, си докарах още няколко срещи.

Трето, необичайно, само че дамите в Европа са привикнали да се държиш джентълменски. Те напълно не са като българските дами, които постоянно си носят сами торбите от пазар и държат вратата на кавалера си. Там, даже и да направиш класическите кавалерски трикове, за тях това е напълно в реда на нещата. Те чакат от теб даже още - да плащаш сметката, да им отстъпваш мястото си, да не ги каниш в леглото си още на първата среща...

Та какво да ви кажа, след моето непретенциозно странствуване, открих, че няма по-хубаво място от у дома:)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР