Мили Боби Браун звучи благодарна за времето си в Stranger

...
Мили Боби Браун звучи благодарна за времето си в Stranger
Коментари Харесай

Мили Боби Браун не е тъжна от края на Stranger Things

Мили Боби Браун звучи признателна за времето си в „ Stranger Things “, като в същото време не скърби за края му.

По време на изявление за списание Glamour (което я разгласи за Жена на годината), извършено преди стачката на актьорите, Браун съпостави нейния хитов сериал на Netflix, който приключва със завършването на гимназията.

„ Когато сте подготвени, си казвате „ Добре, дано създадем това. Нека се заемем с тази последна старша година. Да се ​​махаме отсам ", сподели Браун, който стана звезда, играейки Eleven " в шоуто. „ „ Странни неща “ лишава доста време за снимане и това ми пречи да сътворявам истории, към които съм буен. Така че съм подготвен да кажа „ Благодаря и довиждане. “

19-годишното момиче признава, че шоуто й е дало „ инструментите и ресурсите, с цел да бъде по-добър артист “, само че тя има доста други неща, които да заемат времето й.

В допълнение към актьорството, тя има продуцентска компания, която стои зад франчайза „ Енола Холмс “, неотдавна оповестен разказ, и нейната линия за хубост Florence by Mills. Освен това е сгодена за сина на Джон Бон Джоуви, Джейк Бонджови, 21.

Да, тя знае, че доста хора считат, че са прекомерно млади, с цел да се женят, само че Браун показва, че и двамата имат родители, които са се оженили млади и към момента са щастливо женени.

„ Бяхме моделирани прелестни, любящи взаимоотношения “, сподели тя. „ Така че това е нещо, към което и двамата имахме съвместен блян. “

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР