Мили Боби Браун успя едновременно да зарадва и разгневи слушателите

...
Мили Боби Браун успя едновременно да зарадва и разгневи слушателите
Коментари Харесай

Мили Боби Браун разделя интернет, след като се нарече „събуди Карън“ за оставяне на отзиви за лошо обслужване

Мили Боби Браун съумя по едно и също време да зарадва и разгневи слушателите с коментара си по отношение на оставянето на мнения за неприятно обслужване във конгреси като Yelp.

Актрисата, която играе в новия филм „ Damsel “, призна, че употребява „ подправено име “, с цел да написа рецензии за бизнеси, вариращи от хотели до магазини за облекла, откакто е имала по-неблагоприятен опит.

" Мисля, че е значимо, разбираш ли? " сподели тя в подкаста „ Поведение на масата с Джеси и Лени Уеър “. „ Ето каква е работата. Целият ми живот е, че хората ме подлагат на критика. Така че от време на време ще ти го върна, разбираш ли? Не обичам да поръчвам нещо и то да не е в чантата. “

Мили Боби Браун провокира полемика в интернет с неотдавнашния си коментар по отношение на оставянето на мнения за неприятно обслужване. (Кристина Бъмфри/Разнообразие посредством Getty Images)

„ Давам всичко от себе си, Давам всичко от себе си всеки ден. Работя доста настойчиво. … Ако съм поръчал сандвич с пиле, бих желал единствено сандвич с пиле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР