Мили Алкок направи големия си пробив в Холивуд с ролята

...
Мили Алкок направи големия си пробив в Холивуд с ролята
Коментари Харесай

Мили Алкок - от Домът на дракона до света на супергероите

Мили Алкок направи огромния си пробив в Холивуд с ролята на Ренира Таргариен в първия сезон на " Домът на дракона ". Всъщност, тя бе в ролята единствено през половината от епизодите, изигравайки по-младата версия на Ренира.
 Дуейн Джонсън, Джеймс Гън, Черния Адам и за какво няма да бъде част от близкото бъдеще на DC
Още една супергеройска глава падна

Джеймс Гън продължава да прави промени

Те обаче бяха задоволителни, с цел да може младата австралийска актриса да завоюва сърцата и благосклонностите на всички. Но пробивът ѝ изобщо не е завършил, а даже в противен случай - продължава с цялостна мощ.

От The Hollywood Reporter разбираме, че Мили Алкок е спечелила всички кастинги и проби и е определена от Джеймс Гън и Питър Сафран за ролята на Супергърл.

За момента не се знае по кое време тъкмо ще забележим Кара Зор-Ел, само че се чака това да се случи в най-малко един филм преди по кината да се завърти и независимият подобен за нея Supergirl: Woman of Tomorrow. На финалния стадий от кастинга Алкок се е оказала по-убедителна от Мег Донъли, която също е била любимка за ролята.

Всичко към кино лентата за Супергърл се развива толкоз бързо, че има вероятността фотосите да стартират още тази есен, в случай че Warner Bros. намерят режисьор. В профила си в Instagram Джеймс Гън, който се е заел да сътвори и подреди нова киновселена за DC, удостовери новината за избирането на.

Гън написа, че тя е доста надарена млада актриса и се радва, че ще е част от DCU. " Да, за първи път разбрах за нея от  " Домът на дракона ", само че бях изумен от различните ѝ прослушвания и екранни проби за Супергъл ", разяснява още Джеймс Гън.

Последно в ролята на Супергърл видяхме Саша Кейл, която изигра братовчедката на Супермен в " Светкавицата ". Но версията, в която Мили Алкок ще се превъплъти, ще бъде доста по-различна от всичко, което сме виждали досега.
 DCU, Джеймс Гън, Питър Сафран, Superman: Legacy, The Brave and the Bold и новите филми и сериали, които да чакаме
Светът на супергероите ще бъде разтресен

Ето кои филми и сериали ще забележим в околните години от DC

И Джеймс Гън, и Питър Сафран споделиха още преди година, че Супергърл ще бъде доста по-различна от Супермен и ще се види разликата сред това по какъв начин единият е отгледан на Земята от любвеобилни родители, а другият - на парче канара, виждайки по какъв начин всички към него умират.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР