Милена в Игри на волята може и да е жертва

...
Милена в Игри на волята може и да е жертва
Коментари Харесай

Крехката Милена от "Игри на волята" - жената с хиляди лица! Коя е красавицата и има ли мъж до нея

Милена в " Игри на волята " може и да е жертва на някакви вътрешни проекти и сделки на членовете на племето си, само че потвърди, че с доста воля и изострен разум може да се пребори и с най-мускулестите мъже.

Нещо повече - Милена потвърди и на най-големия си критик, татко си, че има място във формата и е почтена за всяка борба. Но кое е нежното момиче, трансформирало се в воин за Приключенците тази седмица?

Виж още: Бойци и Приключенци дружно: Морунов, Туджаров, Семира и още гледаха скандалния епизод дружно

За Милена знаем, че е студент в НСА. От Instagram профила ѝ разбираме, че се занимава и с фитнес професионално, като се е явявала и на надпревари. Освен това е танцьор в заведения:

Виж още: Екстрeмното лице на есента: Данна яхна планински мотор, качи адреналина край Хисаря

Именно фотосите ѝ от заведенията могат да оставят мъжката половина без мирис, тъй като няма и диря от това нежно и непретенциозно момиче, което виждаме на екрана:

Иначе Милена има другар, като с тази констатация може би ще разочароваме значително нейни почитатели, само че пък би трябвало да признаем, че двамата наподобяват като супер сладка двойка:

Виж още: Още една поп-фолк певица стана майка! Лорена гушна първороден наследник и това не е всичко 

Що се отнася до успеха в капитанската борба, Милена написа, че с нея е желала да покаже, че с вярната мотивация и апелирам може да се завоюва всяка борба. " Вярвайте в себе си ", приканва тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/milena_metreveli_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР