Милена Цанова е едно от наистина цветните лица в пети

...
Милена Цанова е едно от наистина цветните лица в пети
Коментари Харесай

Милена Цанова проговори за "Х фактор" в откровена изповед

Милена Цанова е едно от в действителност цветните лица в пети сезон на X Factor. Със личен жанр, красиви очи и прелестен глас тя съумя да завоюва доверието на журито в музикално шоу №1 и да завладее сърцата на публиката.
Как се усеща след първия концерт, от кое място черпи ентусиазъм и какво е X Factor за нея – всичко това Милена споделя в изявление с Венелина Стоянова за Vesti.bg.

Как би описала прекарването на първия концерт?

Преживяването след лайв е необикновено и неповторимо. Всичката сила, с която се изпълваш, е една от аргументите, заради която се чувстваш горделив от себе си, че си се изправил пред толкоз доста хора и близки, които те поддържат. Изисква се много храброст за лайфовете. В тях хората виждат по какъв начин се разпростирам.

Какви са упованията ти за идния концерт в неделя, чиято тематика е Хелоуин?

Нямам съответни упования. Единствено искам да извърша задачата и сцената, колкото се може по-добре. Искам от себе си да запазя хладнокръвие и да съм на 113% подготвена за песента, която ще извърша.

Какво е за теб X Factor?

За мен X Factor е една голяма опция и действителен трамплин за моите умения. X Factor е едно от тези преживявания в живота, които го вършат по-хубав и по-щастлив за избран интервал от време.

Аз съм човек със спортен дух и предпочитание за адреналин. Вярвам, че сцената на X Factor е " Адреналин номер 1 " на този стадий от моя юношески живот. X Factor е приключението, което чакам и желая за себе си от дълго време. Отдадох му се чак в този момент, тъй като за всяко нещо си има време. Първо учението, а след това и заниманието.

Външният ти тип е друг и това те отличава. Вдъхновяваш ли се от някого или визията ти е плод на твоите персонални показа и въображение?

Винаги по избран метод съм била друга. Не си падам по така наречен " фешън клишета ", които се сменят всеки сезон и постоянно несполучливо. Вдъхновявам се от креативния хаус в дрешника си. Той е толкоз пъстър, колкото и ритмите, които нареждам в мозъка си от заран до късно вечер.

Визията ми е плод на моя вътрешен свят и комфорт в него. Вдъхновява ме особеното и идейното. Пошлостта и еднаквостта в никакъв случай не са били желани от мен и няма да бъдат. Моят вътрешен свят не би бил в естетика, в случай че не мога да върша избори за личния си жанр. Не обичам да съм под знаменателя на непознати личностни решения, тъй като аз съм построила това, което съм, и то би трябвало да остане цяло и мое. Това съм аз и никой различен! Ако нещото, наречено " мое си ", претърпи тотална смяна, то тя би се дължала само и единствено още веднъж на мое решение.

Най-големият подарък, който можем да си създадем, е да се посветим на задачата да живеем достоверно. А аз ще прибавя и друго.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР