Милена Тодорова получи огромна възможност да участва в масовия старт

...
Милена Тодорова получи огромна възможност да участва в масовия старт
Коментари Харесай

Милена Тодорова с шанс за масовия старт

Милена Тодорова получи голяма опция да взе участие в всеобщия старт на 12,5 км в биатлона. Българката към този момент е втора запаса за конкуренцията, планувана за събота. Това стана факт след отказването на Ингрид Тандреволд (Нор), която колабира след финала на преследването на 10 км. 25-годишната норвежка към този момент се прибра в родината си. Така тя отслаби женската национална щафета, която остава любимец за златото. Оказа се, че Тандреволд има сърдечни проблеми, свързани с тахикардия. Тя ще бъде сменена на 12,5 км от Ирина Казакевич (РОК).

В момента пред Тодорова в листата на чакащите за всеобщия старт е единствено Анна Магнусон (Шв), само че квотата от четири състезателки на " Трите корони " за дисциплината е изпълнена. Така Магнусон може да взе участие единствено при отричане на своя сънародничка.

На процедура биатлонистката от Троян е първа запаса и ще може да започва в събота при отричане на още една от 30-те записани състезателки.

Досега в Пекин Тодорова приключи 17-а в спринта и 31-ва в преследването.

Приятелят й Владимир Илиев е трета запаса за всеобщия старт на 15 км в петък. Мъжката щафета е през днешния ден, като стартът бе изтеглен от 11 за 8,30 ч. наше време, когато температурата е " по-висока " - към -15 градуса, само че се усеща като -20.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР