Милена Славова потъна в траур. Първата дама на БГ рока

...
Милена Славова потъна в траур. Първата дама на БГ рока
Коментари Харесай

Смърт в семейството на певицата Милена Славова!

Милена Славова потъна в печал. Първата дама на БГ рока загуби едно от най-близките си същества — родната си майка.

„ Мама умря преди 10 дни. Сърцето й просто спря изведнъж. Мъката ми е голяма. Вече съм цялостен сирак и добре, че са музиката, щерка ми и приятелите, та да ме крепят, другояче напряко не знам “, показа тя пред в. „ Уикенд “.

Родителката й живя до 88 години, напомнят осведомени.

В последните няколко години старата жена имаше здравословни проблеми, само че през зимата на 2017-а се позакрепи. До подобрението се стигна след промяна на лекарката й.

„ Майка ми страдаше от дълго време от диабет, само че нейната ендокриноложка не й е обръщала внимание. Оказа се, че предписаните й медикаменти я предозират с инсулин. В един миг на мама й стана доста зле, наложи се даже да я откарам в болница. После й сменихме докторката и сега цъфти. Дори е подмладена “, показа ни през март изпълнителката на „ Неам нерви “.

Покойната госпожа — икономистка по специалност, била по-либералната от двамата родители на Милена. Но и тя като мъжа си все отправяла рецензии към щерката. „ Мама е безконечната забележка. Постоянно сме на друго мнение с нея “, описа в изявлението най-популярната ни рокаджийка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР