Милена Шаркова, вдовицата на убития при специализирана акция в Лясковец

...
Милена Шаркова, вдовицата на убития при специализирана акция в Лясковец
Коментари Харесай

След убийството на мъжа си: Милена Шаркова живее с милионер в къща на 5 етажа

Милена Шаркова, вдовицата на убития при профилирана акция в Лясковец командос Емил Шарков, през днешния ден живее в холивудски разкош като брачна половинка на милионер. Дамата населява величествен дворец на 5 етажа със лична винарна. Красивата си къща брюнетката за пръв път сподели в кулинарното шоу „ Черешката на тортата “ по NOVA.



Милана Шаркова подрежда масата в палата, в който живее с новата си обич

В първокласното жилище тя живее с щерка си Теа от брака си с починалия Емил и с новата си половинка Лъчезар Петров, който е стабилен предприемач. Петров е създател на посочената за най-голяма компания за разчистване в България, има и бизнес с парцели и със слънчеви паркове. Инициалите на двамата даже са гравирани със златни букви на една от витрините в къщата. Освен с разкош Шаркова впечатли началник Манчев и гостите си с богато меню, което включваше салата, редена на шайби от домати, домакински каймак и гриловани тиквички, домашно приготвена погача със сирене и ядки, както и няколко типа разядки, а предястието беше паниран карфиол. Основното, заложено в концепцията на домакинята, бяха пачи бутчета, а десертът - брауни с кайсии и сушени сливи, напоени с отлежал ром.

В кухнята на Милена й оказа помощ щерка й Теа, която към този момент е дипломирана актриса. Шаркова обаче призна, че двете с наследницата й са много разнообразни като темперамент. " Много съм пунктуална и обичам да влизам в елементи. С Теа сме доста разнообразни, тъй като тя е артистична ", описа Милена.

Тя показа и за активността на нейната фондация, основана в памет на деца на умряли при осъществяване на служебния си дълг чиновници на реда. “Това е най-смисленото нещо, което съм правила “, безапелационна е Милена. Години след убийството на мъжа си Емил Шарков тя страда за него, само че явно е намерила щастието и в актуалната си връзка с милионер.



Милена с мъжа си - баретата Емил Шарков, който бе разстрелян в Лясковец преди години. В момента дамата е щастлива с новата си половинка, който е милионер



Убитият Емил Шарков
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР