Милена от Ергенът най сетне може да с отдъхне след

...
Милена от Ергенът най сетне може да с отдъхне след
Коментари Харесай

Милена от „Ергенът” – най-скромната и деликатна участничка отпадна

Милена от „ Ергенът ” най сетне може да с отдъхне откакто Алек Младенов не й връчи роза на церемонията нощес. Така тя не получи опция да продължи да се бори за сърцето на ергенът. А получи късмет с достолепие да продължи напред и да се освободи от предизвикването. На което сама се бе подложила.

Алек  и Милена, застанали един против различен в последния миг на тяхното прощаване се разделиха като ергенът й призна, че те я най-стойностната жена, която  е срещнал в шоуто и й пожелава на открито в действителност да откри себе си и своята половинка.

Малко преди самата гала Милена, която към края стартира да добива храброст сподели на обекта на възприятията си, че би желала да пътуват дружно и по какъв начин вижда бъдещето си с него. Но той искрено показа, че това не е неговото  нещо.

Образованата и скромна мома по  време на пребиваването  си във формата не си разреши да се замеси в спор с останалите девойки. Въпреки откровенията й, че като ученичка  претърпяла принуждение (смеели се на външния й тип, казвали й, че наподобява на травестит, палили й косата) нито един път не се изкара на жертва. Нещо, с което останалите непрестанно спекулираха.

Заради експанзията, която й предизвикали като ученичка тя с затваря сред учебниците и книгите и завършва  четири висши образования.  Затова публиката я хареса и за нея пишат: „ Прекрасната Милена! С душа на същинска дама, финес, разсъдък, висота в държанието! Качества неприсъщи за останалите участнички! Видя се, че мястото й не беше за там – няма комерсиалната хубост на днешните дами. Тя заслучава доста повече, а не да живее в тая пошла среда! ”

Автор: ladyzone.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР