Mилeнa Kapaилиeвa e диpeĸтop Чoвeшĸи pecypcи в Каuflаnd Бългapия. Чacт

...
Коментари Харесай

Милена Караилиева: Eкипите, ръководени дистанционно, развиват висока самостоятелност и са още по-ориентирани към резултати

Mилeнa Kapaилиeвa e диpeĸтop " Чoвeшĸи pecypcи " в Каuflаnd Бългapия. Чacт e oт eĸипa нa тъpгoвcĸaтa вepигa oт 2014 година Имa близо 15 гoдини oпит в НR cфepaтa.Караилиева е измежду участниците в уебинара на " Капитал " и " Кариери " който ще се организира на 23 март. Събитието е част от новия формат, правоприемник на сполучливия HR&Leadership Forum. Форматът планува серия от мастъркласове и цифрови полемики, предхождащи огромната хибридна конференция на 28. октомври. Какво се промени в ръководството на процесите в " Кауфланд България " в последната една година, и по какъв начин това засегнамениджърите и чиновниците в компанията?
В последната година компаниите освен в България, само че и в целия свят бяха сложени пред предизвикването да премислят своите процеси, като си дадат сметка до каква степен тези процеси могат да бъдат приспособени и ефикасни в новата конюнктура. Паралелно с това обстановката наложи нов разбор на корпоративните процеси, тъй че те да се случват по-опростено и по-бързо. И в случай че в минали години тласъкът за това беше реализиране на по-висока успеваемост, в този момент тази смяна се наложи, с цел да бъде непокътнато здравето и сигурността на чиновниците и клиентите.

Последната година е образец за това по какъв начин промени в средата слагат императивното условие към бизнеса да модернизира и усъвършенства своите процеси, а залогът за това е висок.

Всичко гореизброено е годно и за нашата компания. Ситуацията през последната година ни предизвика да станем още по-ефективни и гъвкави в ръководството на процесите си.
Наемахте ли хора в месеците на изключително състояние и по-късно? Срещнахте ли компликации в процеса на асортимент, интервюиране и консолидиране на нови чиновници в изискванията на пандемия?
Не сме преставали да наемаме нови чиновници, даже и в месеците на изключителното състояние. Предизвикателства пред нас бяха съвсем цялостната цифровизация на процеса, както и нужната експедитивност при разглеждане на повишения брой кандидатури. За нашия екип бе значимо да отговорим бързо и надеждно на потребностите на претендентите за работа. Подходът ни към тях е същият като този към нашите външни клиенти - за тях правим професионална услуга, която следва да дава отговор на високите ни стандарти за качество.

За наша наслада, в Kaufland от години имаме високо равнище на цифровизация, като при настъпването на изключителната обстановка се възползвахме напълно от нея.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР