Милен Цветков продължава да не потвърждава официално, че в живота

...
Милен Цветков продължава да не потвърждава официално, че в живота
Коментари Харесай

Милен Цветков на море с млада колежка

Милен Цветков продължава да не удостоверява публично, че в живота му има нова обич, само че към този момент не крие близостта си с красивата си колежка Даниела Анадолийска , която от няколко години работи като редактор в неговото предаване, видя HotArena .

Освен че двамата споделят едно и също работно място и през делничните дни са дружно съвсем непрекъснато, даже през отпуската Милен не се отделил от младата красавица. За втора поредна година журналистът завел горещата русокоска на море, като този път двамата прекарали ваканцията си в Созопол . Няколко дни били изцяло сами, а след това към тях се приъсединили и други хора от екипа, с които се забавлявали дружно и използнали почивката за т.нар тиймбилдинг.

През предишното лято Милен не посмя да обявява, че с Даниела са плажували дружно, тъй като раните от раздялата му с дългогодишната му половинка Ивета, от която има наследник Боян, бяха към момента пресни. Двамата скъсаха дефинитивно при започване на 2017 година, а няколко месеца по-късно Цветков вдлъбнат по сексапилната си колежка. Още тогава й предложил да отидат дружно на море, само че взел със себе си и дребния Боян, с който прекарвали време все по-рядко, откогато с майка му се изнесли от вкъщи на тв водещия.

Това лято Милен и Даниела били сами край морския бряг и имали късмет да се любуват на компанията си необезпокоявани от деца. Всичките им сътрудници знаели за техните по-специални връзки и видимо ги подкрепяли, само че зад гърбовете им се носели доста и упорити клюки. Най-коментираната тематика била дали в случай че връзката им се задълбочала, журналистът щял да се реши да има и трето дете, при изискване, че щерка му Калина към този момент е мома за женене. От друга страна Даниела към момента нямала семейство и сигурно мисълта да стане майка постоянно прекосявала през главата й. За момента обаче предпочитала да се любува на любовните трепети и да не ги натоварва с упования, които биха я разочаровали. Тя била наясно, че Милен от дълги години се слави като коцкар и благородник. Когато се завърнал в ефир след късата пауза на предаването му и Даниела попаднала в неговия екип, тя забелязала, че избирал сътрудничките си най-вече по атрактивната визия, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР