Милен Цветков почти винаги е с различна жена, когато го

...
Милен Цветков почти винаги е с различна жена, когато го
Коментари Харесай

Милен Цветков ходи с психоложка

Милен Цветков съвсем постоянно е с друга жена, когато го снимат папараците на "Уикенд ", само че не тъй като е огромен плейбой. Тези дни фотографите го засякоха и в компанията на неговата персонална психотерапевтка Детелина Стаменова. Бившият водещ на Нова и сегашен управител в месокомбината на Димитър Пачеджиев получаваше препоръки от специалистката в придвижване, до момента в който крачеха по улицата.

Двамата се движеха на отдалеченост, мушнали ръце в джобовете – сигурен знак, че връзките им са единствено служебни и другарски. Разходката им продължи към час, след което всеки пое в друга посока. Щастливо омъжената майка на две деца Детелина Стаменова и Милен са си близки от години. Госпожата схваща от депресии, под паника офанзиви, персонален и професионален стрес и тревоги от друг вид. Тя има знания и по питателните разстройства и съветва Цветков точно за тях. Ексводещият на Нова е благоразположен към преяждане и напълняване и постоянно се нуждае от препоръки по какъв начин да се бори с непрекъснатия си апетит.

Още напролет на 2017 година папараците снимаха един от уличните сеанси на Милен и Детелина. Тогава двамата пиха кафе в заведение навън край Докторската градина и разискаха обстойно и необятно проблемите на мастития публицист. След като си побъбриха, брюнетката потегли в посока жълтите павета, а Цветков – към жилището си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР