Милен Желев, мениджър продажба на билети в ПФК Левски сподели

...
Милен Желев, мениджър продажба на билети в ПФК Левски сподели
Коментари Харесай

Левски продължава с инициативите за спасяването на клуба

Милен Желев, управител продажба на билети в ПФК Левски показа по какъв начин се оправя финансово клубът в дни без футбол поради пандемията от ковид. В последните месеци футболният Левски започва редица начинания за спасяването на клуба от банкрут. До тук се стигна, откакто притежателят Васил Божков беше разгласен за интернационално търсене и му бяха повдигнати редица обвинявания.

" Регистрираме съществени продажби на всевъзможен вид продукти. Приемаме подаяние от почитатели на клуба. Феновете на Левски са се мобилизирали да спасят Левски в това мъчно време. За никого не е загадка, че клубът не се намира в положително финансово положение. Нямаме доходи от тикетинг, защото домакинските срещи са спрени за неустановен интервал от време. Готвим се за най-лошия вид – всички срещи да се играят при закрити врата. При това състояние би трябвало да намерим опция за приемането на доходи ", сподели Желев за bgonair.

" С Лудогорец преднамерено пуснахме всички браншове на символичната цена от 10 лв.. Продадохме близо 10 000 билета. Относно другите домашен срещи можем да заключим, че при интерес на феновете на стадиона клубът може да изкарва почти 50 000 лв. от продажбата на билети, а за по-сериозни срещи със сериозна аудитория, както мача с ЦСКА-София, можем да стигнем до 200 000 лв. единствено от продажба на билети, без да забравяме, че там има други разноски по сигурността и наем на стадион " Васил Левски “.

" Клубът има ангажимент към страната да изплаща към 143 000 лв. всеки месец. Продължаваме да събираме средства за месец май. Искаме да съблюдаваме всички правила. Смятаме, че инерцията няма по какъв начин да спадне, тъй като почитателите на Левски се вълнуват живо от ориста на клуба. Концентрирали сме се върху сегашното. На този стадий можем да ги призовем да закупуват продукти на Левски от нашия онлайн магазин ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР