Миле Китич пя пред родната публика снощи в продължение на

...
Миле Китич пя пред родната публика снощи в продължение на
Коментари Харесай

Рекорд! Миле Китич пя цели 4 часа, смени два костюма

Миле Китич пя пред родната аудитория нощес в продължение на цели 4 часа. Най-издръжливите му фенове останаха до самия завършек на концерта в столичната зала „ Арена Армеец “. Певецът започва изявата си на огромната сцена с една от най-емблематичните си песни „ Кralijca trotoara “, а по-късно я изпя още два пъти. В положително въодушевление и с доста сила Китич се раздаде на сцената. Той бе подготвил няколко изненади за публиката.



Тези, които седяха наоколо до сцената и на първите редове, съумяха да уловят квалифицирания от артиста подарък – тениски с неговия лик. Миле беше подбрал няколко бройки, които подаде на част от публиката. Втората изненада бе осъществяването му на песента „ Девойко, мари, хубава “, като на сцената се качи и български състав.
Малко по-късно изпълнителят развесели почитателите и с осъществяване на „ Камъните падат “.
За да си поеме мирис за малко и да се преоблече Китич показа Галена, която бе гост-изпълнител на концерта му. Тя блесна с ефектна сребриста рокля на ресни и изпя няколко части, като за едно от тях беше поканила Фики, с цел да изпълнят двамата хитовия си дует „ Кой “.



Миле Китич се завърна за втората част от своята стратегия, като беше сменил черния костюм с винен и носеше бомбе в същия цвят, а Галена го дефинира за „ Казанова “. Сръбската звезда продължи да пее неуморно, като слезе на два пъти при публиката, с цел да се здрависа с почитателите, а най-напористите се снимаха с него още до момента в който пееше, като артистът не отхвърли на никого да се допре до него.

В непосредственост до сцената бяха брачната половинка и дъщерята на Миле Китич, които също са певици и са известни в Сърбия, само че този път не се включиха в концерта в „ Арена Армеец “.
Изявата на Китич приключи тъкмо в среднощ, като преди да слезе от сцената той попита публиката коя ария желае да им изпее за последно. От публиката пожелаха да чуят „ Lucifer “ и Китич извърши желанието им. Всички присъстващи можеха да дарят средства за болния Иван Тодоров, за който има и акция във Фейсбук
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР