Милчо Кацаров, бившият мъж на Силвия Кацарова и баща на

...
Милчо Кацаров, бившият мъж на Силвия Кацарова и баща на
Коментари Харесай

Милчо Кацаров с нова жена 11 години след развода със Силвия

Милчо Кацаров, някогашният мъж на Силвия Кацарова и татко на щерка й Теди, най-сетне е отворил сърцето си за нова обич 11 години след сложния им бракоразвод, иницииран от нея, разбра HotArena.

Елзетката обаче въобще не ревнувала, в противен случай, общувала с новата му половинка, приветствала я и се радвала, че някогашният й още веднъж е благополучен. " И при него се появи нова жена. Много естествено и същински се разделихме. Продължаваме да сме другари. Разбираме се и с жена му, Теди е непрекъснато при тях. Все отново имаме щерка, основали сме толкоз прелестни неща дружно. Защо би трябвало да се стига до неприятни усеща. Не бива по този начин. Когато не нараняваш, ти не искаш да бъдеш засегнат. Нали по тази причина Господ ни е дал разсъдък и се разграничаваме от животните ", разсъждава певицата.

Макар бракът им да изглеждаше видимо благополучен и съвършен, се оказа, че зад фасадата му се крият доста неистини и изневери. Милчо също си имал държанка и не е правилно, че Силвия първа кръшнала от брачното ложе. Разводът им бил тежък, щерка им Теди също не го приела добре, само че след време съумели да изгладят взаимоотношенията си. И даже обядвали фамилно най-малко два пъти седмично, без ревнивост от страна на новите им половинки, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР