Милата ни родна чалга е феномен, който всеки на две

...
Милата ни родна чалга е феномен, който всеки на две
Коментари Харесай

Ето ги Златка, Моника, Николета и Гани като чалга певици

Милата ни родна чалга е феномен, който всеки на две огромни ракии почита. През годините доста хора пробваха да покажат своите заложби в това "извисено " изкуство. Някои се потвърдиха, други се провалиха, а трети бяха толкоз зле, че човек може да си намерения, че напряко са се опитвали да затрият жанра.

Златка Райкова
Всъщност не изключително известен факт е, че Златка е била поп-фолк певица в предишното си. Била е част от поп-фолк триото "Фатално 3 ". В триото вземат участие една брюнетка, една червенокоса и една русокоса мацка. Последната е ясно коя е.

Джулиана Гани
Ех, Джулгата е всестранно развита персона. Тя е поетеса, певица, инфлуенсър… какво ли още не! И даже и да преглътнем някак си римите ѝ, които са на равнище лексикон – „ Ти си роза, ти си крем, ти си благополучие за мен! “, то като певица не можем – отчайващо трагична е.



Николета Лозанова
Ни Ло надалеч не беше толкоз лъскава при започване на звездния си път. През годините Николета се е изявявала на какви ли не поприща и терени. В това число попадат и напъните ѝ за певица. Песента ѝ с някогашния рап артист и бивш познайник на родните затвори, Ванко 1 още е жива из архиви, с цел да ни демонстрира за какво е по-добре Николета просто да театралничи за фотоси.

Моника Валериева



Вече всичко ни е ясно… Моника по този начин брутално се провали в певческата си кариера, че очевидно е решила откакто тя не става за певица, най-малко гадже артист да си хване. Жалко за Меди, че шансът беше негов.

източник:vbox7
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР