Милано се вълнува, след като Милан и Интер се изправят

...
Милано се вълнува, след като Милан и Интер се изправят
Коментари Харесай

След 20 години: "Милан" и "Интер" отново определят финалиста в Шампионската лига

Милано се вълнува, откакто " Милан " и " Интер " се изправят един против различен в. Двубоят сред двата огромни противника е довечера от 22 часа и ще бъде излъчен по bTV Action.

Срещата идва тъкмо 20 години, откакто " Милан " и " Интер " се срещнаха в тази фаза на шампионата.

През 2003 година " росонерите " стигнаха до край след две равенства (0:0 и 1:1) и с помощта на алегоричен гол на непознат терен.

Въпреки многочислените си дуели в Серия А и Купата на Италия двата тима не са играли един против различен в най-престижния европейски шампионат от 2005 година Тогава в четвъртфиналите " Милан " в профил " Интер ", като вторият мач беше преустановен поради хвърлена факла от почитателите на " нерадзурите ", която уцели вратаря Дида.

" Знаем за историята сред двата тима, срещаме се задоволително постоянно, с цел да приказваме за заряда и упованията. Това е дерби, което вълнува целия град. Със сигурност този мач ще бъде най-трудният от срещите ни с " Интер ", защото е полуфинал в Шампионска лига. Но е необикновено да играеш тези мачове ", сподели треньорът на " Милан " Стефано Пиоли.

 След 20 години:
© Reuters

Неговият отбор в четвъртфиналите, до момента в който " Интер " в профил " Бенфика ".

Освен борбата за присъединяване на край двата тима от Милано се борят и за четвъртото място в Серия А. В момента го заема " Интер ", който има четири следващи победи.

" Ще би трябвало да бъдем мъдри, ще има рискови моменти и непредвидими събития по време на мача, знаейки, че ще би трябвало да играем 180 минути в конфликта. Знаем какво значат дербита, изиграхме седем през тези двадесет месеца. Печелихме и губехме, само че всеки мач е неповторим ", разяснява треньорът на " Интер " Симоне Идзаги.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР