Милано представя новите колекции мъжка мода от петък в продължение

...
Милано представя новите колекции мъжка мода от петък в продължение
Коментари Харесай

Италианската седмицата на модата започна във „фигитален“ формат ВИДЕО

Милано показва новите сбирки мъжка мода от петък в продължение на четири дни, като модерно седмицата ще премине във "фигитален " формат - т.е. физически и цифров, съобщи Франс прес.

Това се дължи на рестриктивните мерки, наложени от пандемията. В календара са включени същински обичайни ревюта с манекени, сцени и сценография, само че без аудитория. Те ще бъдат предавани онлайн на платформата на Италианската фешън камара и на уеб страниците на огромните фешън къщи.

Такава бе формата, определена от "Фенди ", "Етро " и "Куей ", които дефилираха през уикенда.

Останалите 36 фешън марката ще заложат на авансово записани презентации, на късометражни филми и на някои художествени планове. "Ерменеджилдо Дзеня ", "Тодс ", "Прада " и "Чърчс " също са част от тази група.

Сред височайшите отсъстващи на миланския подиум личат имената на "Гучи " и "Армани ", които следват собствен темп на показване на сбирките си. "Долче и Габана ", които са майстори на зрелищните фешън ревюта, в началото обявиха присъединяване в събота, само че след това се отхвърлиха, тъй като нямало нужните условия за показване на дефилето им.

В Ломбардия, чиято столица е Милано, са въведени строги карантинни ограничения и е натрапен вечерен час от 22:00 до 5:00 часа сутринта, напомня организацията.
Седмицата на модата в Милано за първи път до момента се разпростира напълно на компютърни екрани и в медийни платформи. Причината е, че непрекъснатото възраждащият се ковид попари всички очаквания даже за "шепа " физически шоута, съобщи Асошиейтед прес.

В цифровия си прелиминарен обзор, фешън къща "Прада " в неделя показа нова анти-униформа, която приказва за една друга непосредственост във все по-стесняващите ни се кръгове - първокласни мъжки дълги гащи.

Първата сбирка мъжка мода - плод на съдействието сред Миуча Прада и Раф Симънс, беше показана на фешън подиум, обхождащ пространства, обгърнати в мека изкуствена кожа в лилаво, небесносиньо и алено. Кльощави мъже разхождаха по подиума компактно прилепнали гащеризони с десени, въодушевени от графичната архитектура.

По думите на дизайнерите гащеризоните, носени съгласно случая под огромни палта, пуловери с V-образни деколтета или работни костюми, акцентират както човешкото тяло, по този начин и свободата - детайли от главно значение за сбирката.

Шоуто, сходно на други, беше излъчено на огромен екран в сърцето на комерсиалния регион на Милано. Градът и покрайнините му обаче се "потопиха " в следващото отчасти блокиране в неделя, заради което визуализациите привлякоха едва внимание. За сметка на това изчезналата сила по улиците на Милано се придвижи в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР