МИЛАНО (АП) — Великолепно представяне през второто полувреме от лидера

...
МИЛАНО (АП) — Великолепно представяне през второто полувреме от лидера
Коментари Харесай

Интер печели с 4-2 срещу Рома, за да сложи край на перфектния рекорд на Де Роси и да се изкачи със 7 точки преднина в Серия А

МИЛАНО (АП) — Великолепно показване през второто полувреме от водача в лигата Интер Милано докара до успеха с 4-2 на Рома в проливния дъжд в събота и постави завършек на съвършения връх на Даниеле Де Роси.

Голове на Джанлука Манчини и Стефан Ел Шаарауи дадоха на Рома преднина на полувремето след откриването на Франческо Ачерби за Интер. Но „ нерадзурите “ обърнаха нещата незабавно след почивката с удар на Маркус Тюрам, който също си наложи автогол от новия бранител на Рома Анхелиньо.

Алесандро Бастони подпечата мача късно, когато Интер се изкачи със седем точки вторият Ювентус. Бианконерите могат да понижат разликата до четири точки с победа вкъщи против застрашения от изпадане Удинезе в понеделник, само че тогава ще изиграят мач повече от Интер.

Рома остана на точка зад четвъртия Аталанта след първата загуба на Де Роси. Бившият състезател на Рома завоюва и трите си мача като треньор, откакто размени уволнения Жозе Моуриньо.

Нерадзурите бяха без треньор Симоне Индзаги н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР