МИЛАНО (АП) — Точно преди началото на конфликта в операта

...
МИЛАНО (АП) — Точно преди началото на конфликта в операта
Коментари Харесай

Изпълнители и работници от Ла Скала призовават за прекратяване на огъня в Газа преди началото на конфликта между операта и балета

МИЛАНО (АП) — Точно преди началото на спора в операта и балета, основният танцьор на Ла Скала Роберто Боле, генералният управител Доминик Майер и други членове на танцовата компания, оркестъра и театралния екип бяха изправени пред публиката, когато завесата се подвигна. Той разкри банер с императив: „ Прекратете огъня “.

Настроенията, отнасящи се до войната в Газа, получиха аплодисменти, траяли минимум две минути в събота вечерта преди финалното осъществяване на истинската продукция на операта „ Мадина. " Разказва историята на чеченска жена, която е манипулирана да стане нападател самоубиец, откакто остава сираче и изнасилена от съветски бойци.

В основна роля, изпълнявана от балерината на Ла Скала Антонела Албано, Мадина се разкайва в последния миг и хвърля самоубийствената си жилетка в препълнено московско кафене.

Албано, композитор на „ Мадина “ Фабио Ваки и диригентът Микеле Гамба също бяха измежду десетките реализатори и чиновници на Ла Скала, които стояха под знамет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР