МИЛАНО (AP) — Диригентът Джанандреа Носеда се завърна триумфално в

...
МИЛАНО (AP) — Диригентът Джанандреа Носеда се завърна триумфално в
Коментари Харесай

Националният симфоничен оркестър на САЩ триумфира в дебюта си в Ла Скала с италианския диригент Носеда

МИЛАНО (AP) — Диригентът Джанандреа Носеда се завърна триумфално в Teatro alla Scala в неофициална роля на културен дипломат, ръководейки Националния симфоничен оркестър на Съединени американски щати, който той е направил „ по-ярък “ с персоналния си заем от вековни италиански принадлежности.

Енергичното осъществяване на Носеда в понеделник вечерта означи прочувствения връх на европейското турне на NSO в девет града, първото му от съвсем десетилетие. Това беше както завръщане вкъщи за 59-годишния реализатор, по този начин и дебют на оркестъра пред известната взискателна аудитория на Ла Скала.

Концертът, който включваше истинска комбинация от вътрешния композитор на Кенеди Център Карлос Симон и Корейският пианист Seong-Jin Cho, който свири на Бетовен, получи рядко срещани аплодисменти.

„ Толкова е значимо да играя в театъра на града, в който учих в консерваторията и където постоянно посещавах концерти, когато бях младеж и като млад мъж “, сподели Носеда на частен банкет, на който участваха родителите му и брат.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР