Милан застана рамо до рамо с Наполи в челото на

...
Милан застана рамо до рамо с Наполи в челото на
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Рано е да говорим за титла

Милан застана един до друг с Наполи в челото на класирането в Серия А, откакто „ партенопеите “ позволиха първо тъждество с Рома през уикенда, а „ росонерите “ се измъкнаха от следващата сложна обстановка против Болоня. Но старши-треньорът Стефано Пиоли счита, че е рано да се вършат сметки за купата.

„ Прекалено рано е, 9 мача са нищо, въпреки почитателите да имат право да са щастливи и горди от тима “, показа Пиоли на конференция, представен от Football-Italia.

Милан досега съумя да реализира триумфи в гостуването си на Аталанта и семейството си на Лацио, а с Ювентус стигна до еднакъв резултат в Торино. Тепърва в близкия месец се чака отбора да премери сили с Рома, Интер и Фиорентина, с цел да потвърди, че в действителност ще има сили, с цел да се бори за Скудетото.

Специалистът акцентира, че има още доста работа в отбранителен проект, тъй като самичък осъзнава, че част от успехите пристигнаха по-късно повече шанс от страна на реализаторите, само че в дълготраен проект точно отбраната е това, което печели трофеите.

Следващото предизвикателство за тима е Торино в междинния кръг от Серия А, като Пиоли удостовери, че Тео Ернандез няма да е разполагаем, макар че се е излекувал от Covid-19, а Франк Кеси ще бъде на линия за срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР