Милан записа 5-а победа в последните си 6 мача от

...
Милан записа 5-а победа в последните си 6 мача от
Коментари Харесай

Ново шоу с марката Златан и 3 трудни точки за Милан на Фриули

Милан записа 5-а победа в последните си 6 мача от италианското футболно състезание.

В среща точно от шестия кръг на Серия " А ", " росонерите " се постановиха над домакините си от Удинезе.

Милан завоюва борбата на " Стадио Фриули " с 2:1, като в основата на всичко запаметяващо се в предни позиции за отбора бе живата легенда на международния футбол Златан Ибрахимович.
 Снимка 503351
Източник:

Шведският таран, който напълно неотдавна посъветва по много присъщ метод аудиторията да внимава с COVID-19, се регистрира с гол и асистенция на сметката си в днешния дуел на тима.
 Ибрахимович: Вие не сте Златан, по тази причина не предизвиквайте вируса!
Ибрахимович: Вие не сте Златан, по тази причина не предизвиквайте вируса!

" Заразата ме провокира и аз победих "

Резултатът бе открит след 18 минути игра, като Златан получи положително подаване в наказателното поле, укроти кълбото с едно допиране, след което подвигна главата си и видя връхлитащия на скорост Кесие.

Последва тъкмо подаване и шут от придвижване на последния.
 Снимка 503350
Източник:

Домакините излязоха в очебийно офанзивна сграда, само че все пак нямаха кой знае какъв брой чисти благоприятни условия за отбелязване на гол през първата част от мача.

Само 3 минути след подновяването на играта обаче Родриго Де Пол бе прецизен от дузпа, връщайки отбора си в борбата. Нарушение в наказателното поле имаше, макар митингите на част от футболистите на гостуващия гранд.

Седем минути преди приключването на постоянното време се стигна до безредие в пеналта на домакините, Златан се освободи от защитник и с акробатично осъществяване с тил към вратата съумя да изненада вратаря, а и да стреля извънредно тъкмо, оформяйки крайното 1:2.
 Снимка 503352
Източник:

Така Милан остава на върха в класирането, с едно тъждество от началото на акцията, нито едно проваляне и 5 триумфа. Удинезе е едвам 18-и.
 Снимка 503353
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР