Милан загуби с 1:2 гостуването си на Фиорентина, след като

...
Милан загуби с 1:2 гостуването си на Фиорентина, след като
Коментари Харесай

Фонсека за играчите на Милан: Цирк

Милан загуби с 1:2 гостуването си на Фиорентина, откакто изпусна две дузпи. Давид Де Хеа спря Тео Ернандес и Тами Ейбрахам от бялата точка, само че се оказа, че нито един от тях не е трябвало да извършва 11-метров углавен удар.

Треньорът на „ росонерите “ Пауло Фонсека направи изненадващо разобличаване пред „ Gazzetta dello Sport “ след мача: „ Нашият реализатор на дузпи е Кристиан Пулишич, не знам за какво играчите трансформираха това решение. “

„ Казах на Пулишич, че това не може да се повтори. Обичам футбола и не желая повече да приказвам за дузпи. Не желая да бъда част от този цирк “, показа португалският експерт след своеволията на играчите си, довели до проваляне.

„ Допуснахме лесни голове от Фиорентина. Дори не трябваше да основават доста положения. Липсваше експанзия в отбрана. Когато сме изпуснали две дузпи и допуснем гол като втория, е доста мъчно да спечелим “, сподели Фонсека.

В 73-ата минута на мача португалецът извади Рафаел Леао, а малко по-късно Фиорентина вкара втори гол. Пауло Фонсека отхвърли да обясни детайлности за решението си и съобщи: „ Това беше моят избор. “

След като записа три следващи победи в Серия А, Милан още веднъж сгреши и към този момент изостава на 5 точки (11:16) от водача Наполи в борбата за купата. Интер е с 14 точки, а Ювентус, Лацио и Удинезе са с 13. Торино е с еднакъв актив с Милан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР