Милан трябва да печели по всякакъв възможен начин, ако иска

...
Милан трябва да печели по всякакъв възможен начин, ако иска
Коментари Харесай

Пиоли: Милан трябва да печели на всяка цена, ако иска да стане шампион

Милан би трябвало да печели по всевъзможен вероятен метод, в случай че желае да завоюва купата в Серия А за пръв път от 11 години. Това съобщи старши треньорът на „ росонерите “ Стефано Пиоли преди дуела с Емполи в събота.

Седемкратните първенци на Европа са водач в класирането с две точки пред Интер, който обаче е и с мач по-малко, както и с три точки пред третия Наполи. Ювентус и Аталанта също не са доста по-назад, което прави борбата за купата в Италия най-заплетената от всички огромни шампионати в Европа.

„ Всеки шампионат се печели и с мачове, в които не играеш изключително добре. Ние би трябвало да останем спокойни, да бъдем подготвени на саможертви и да имаме вяра в гения, с който разполагаме “, сподели Пиоли.

Според наставника обаче Милан не може да си разреши да подценява никой от другите тимове в Серия А, освен кандидатите за купата.

„ Всеки от тимовете в челото е мощен и може да завоюва мачовете си. Но имаме противник във всеки мач и не би трябвало да подценяваме никой. Виждам, че тимът е фокусиран, готви се с въодушевление и внимание към детайлите. Всеки мач е друг, само че ние знаем, че би трябвало да подхождаме с неизменност, с цел да можем да покажем качествата си “, добави Пиоли.

През есента Милан победи Емполи с 4:2.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР