Милан си тръгна с трите точки от Каляри, Интер отново сбърка

...
Отборът на Милан стигна до труден, но много ценен успех
Коментари Харесай

Отборът на Милан стигна до труден, но много ценен успех при гостуването си на Каляри в мач от 30-ия кръг на Серия А. На стадион "Унипол Домос" в столицата на Сардиния "росонерите" спечелиха с 1:0, благодарение на гол на халфа Исмаел Бенасер в 59-та минута.

По този начин тимът на Стефано Пиоли записа трета поредна победа с 1:0 в първенството и вече има 66 точки на върха в класирането. Вторият Наполи е с три точки по-малко, а шампионите от Интер са на трета позиция с 60 точки, но и мач по-малко. Вчера "нерадзурите" направиха равенство 1:1 при домакинството си на Фиорентина. Лукас Торейра даде преднина на "виолетовите" в 50-та минута, но пет минути по-късно Даниел Дъмфрис изравни.

Така възпитаниците на Симоне Индзаги остават само с две победи в последните си осем мача в Серия А. Все пак те ще могат да се изравнят с Наполи и да се доближат на три точки от Милан, ако вземат отложения си мач.

След паузата за мачовете на националните отбори Интер гостува на Ювентус на 3 април, а в същия ден Милан посреща Болоня. За третия претендент за титлата Наполи предстои гостуване на Аталанта. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР