Милан се наложи с 1:0 срещу шампиона в сблъсъка на

...
Милан се наложи с 1:0 срещу шампиона в сблъсъка на
Коментари Харесай

Милан се наложи трудно над Наполи

Милан се наложи с 1:0 против първенеца в конфликта на върха от 24-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в дуела осъществя Тео Ернандес още през първото полувреме. По този метод росонерите удариха съществено по упоритостите на южнците за топ 4. След триумфа отборът на Стефано Пиоли остава трети в класирането с 52 точки. Наполи е девети с 35 точки, седем по-малко от четвъртия Аталанта.

Иначе гостите първите стигнаха до добра опция за гол. Хвича Кварацхелия проби сред двама играчи и подаде към Джовани Симеоне, който стреля, само че в гредата.

Росонерите, които играха в четвъртия си черен екип, поведоха с 1:0 в 25-ата минута. Рафаел Леао със страховит пас изведе Тео Ернандес зад тила на защитата и той топката във вратата на Голини. Три минути по-късно Голини избави удар на Леао, който влизаше в горния ъгъл. След Давиде Калабрия получи травма и беше заменен от Алесандро Флоренци.

Флоренци имаше късмет при започване на второто полувреме да повиши на 2:0, само че Голини избави. В края на мача Наполи удари втора греда чрез Йеспер Линдстрьом. В добавеното време реферът Даниеле Довери ревизира обстановка за игра с ръка в наказаленото поле на Милан, само че не даде дузпа.

Така. насам. Стефано Пиоли пък се изравни с Ариго Саки с 220 мача отпред на росонерите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР