Милан се наложи над Наполи с минималното 1:0 у дома

...
Милан се наложи над Наполи с минималното 1:0 у дома
Коментари Харесай

Милан взе минимален аванс преди реванша в Неапол

Милан се наложи над Наполи с минималното 1:0 вкъщи в първи четвъртфинален конфликт сред двата отбора от Серия А. На „ Сан Сиро “ „ росонерите “ се добраха до нежна преднина преди реванша в Неапол идния вторник .
Исмаел Бенасер момент след попадението си в мрежата на неаполитанците.
Малко повече от седмица, откакто бе разрушен от Милан в Серия А, Наполи доминираше в огромни интервали от мача, само че бе осъден в 40-та минута, когато Исмаел Бенасер стреля остро с левия крайник и не остави шансове на Алекс Мерет. Първият гол на алжирския национал в Шампионската лига направи и разликата сред двата тима. Неаполитанците завършиха срещата с 10 души на терена, откакто Андре-Франк Замбо Ангиса си изкара два жълти картона в границите на едвам четири минути. Тимът на Лучано Спалети не съумя да отвърне на предизвикването през втората част, като се усещаше и неналичието на контузения централен нападател Виктор Осимен.

„ Партенопеите “ можеха да поведат след по-малко от минута, когато ударът Хвича Кварацхелия бе избит на голлинията от Раде Крунич. Ангиса и Пьотр Желински провокираха намеси на Майк Менян след това, преди Рафаел Леао да пропусне златна опция за Милан. Наполи не предприе ограничения след този сигнален сигнал и получи удар в края на първото полувреме, когато Бенасер преодоля Мерет. В края на частта възпитаниците на Стефано Пиоли можеха да удвоят задатъка си, само че изстрелът с глава на Симон Кяр срещна гредата.

След почивката Менян мазета удар на Елиф Елмас в гредата, а възможностите на гостите за изравнителен гол понижиха след изгонването на Ангиса към четвърт час преди края на постоянното време. Все отново, водачът в Серия А имаше опция да стигне до тъждество, само че Менян още веднъж бе на мястото си, с цел да спре Джовани Ди Лоренцо. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР