Милан разгроми Сасуоло с 4:1 в последна среща от кръга

...
Милан разгроми Сасуоло с 4:1 в последна среща от кръга
Коментари Харесай

Милан се съвзе с разгром над Сасуоло

" Милан " разгроми " Сасуоло " с 4:1 в последна среща от кръга в Серия А, само че повода е три блестящи самостоятелни осъществявания, макар че нападатели като Гонсало Игуаин, Патрик Кутроне и Фабио Борини не бяха подготвени да стартират като титуляри.

До този миг " Милан " беше спечелил едвам един от всичките си пет мача, до момента в който " Сасуоло " с 13 точки се надяваше даже на излизане на второ място при победа. В 39-ата минута гостите от Милано откриха резултата посредством Франк Кеси, чийто удар малко по-рано беше избит от голлинията. Халфът от Кот д`Ивоар влезе несмущаван от ляво и малко по-късно прати топката в долния десен ъгъл.

Останалите попадения паднаха след почивката, като пет минути след подновяването на играта Сусо удвои, откакто супер-технично прати топката в горния ляв ъгъл. Саму Кастийехо направи 3:0 след час игра, разписвайки се за първи път с екипа на Росонерите.

Домакините върнаха едно попадение посредством Филип Джуричич в 68-ата минута, а Сусо оформи крайното 1:4 с втория си гол. Той се разписа в добавеното време от свободен удар, само че топката рикошира в крайник на съперник и подлъга вратаря Андреа Консили.

" Сасуоло " остава на 5-о място с 13 точки, до момента в който " Милан " се придвижи на 10-о място с 9.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР