Милан разби Монца с 4:1 в двубой от 11-ия кръг

...
Милан разби Монца с 4:1 в двубой от 11-ия кръг
Коментари Харесай

Милан разби Монца на Сан Сиро, Антов с цял мач

Милан разруши Монца с 4:1 в дуел от 11-ия кръг на Серия А и по този метод се изкачи до второто място във краткотрайното класиране в шампионата с 26 точки. За съседите на „ росонерите “ цялостен мач изигра българския национал Валентин Антов, който обаче не можа да помогне на своя отбор. Точни за Милан бяха Браим Диас на два пъти, а по един път се разписаха Дивок Ориги и Рафаел Леао, до момента в който почетното попадение за Монца бе дело на Филипо Ранокия. След това проваляне отборът на Вальо Антов остава на 14-а позиция в Серия А с 10 точки.

На „ Сан Сиро “ домакините започнаха по-активно срещата и в 16-ата минута поведоха, откакто Браим Диас проби в наказателното поле и не остави късмет на Микеле Ди Грегорио с удар в долния десен ъгъл.

Монца опита да отговори, като Чиприан Татарушану трябваше да избавя удари на Стефано Сенси и Карлос Аугусто в сред 24-ата и 27-ата минута.

Вместо Монца да изравни, Милан вкара втори гол. В 41-ата минута Дивок Ориги сподели страховит взор над играта и подаде ужасно към Диас, който пък с невъзмутим удар прати топката за повторно в мрежата на „ бианкоросите “.

В началото на втората част стражът на гостите направи ужасно избавяне при удар на Анте Ребич.

В 65-ата минута обаче Ди Грегорио бе беззащитен, откакто Дивок Ориги получи топката от Жуниор Месиас на границата на наказателното поле и без съмнения я изстреля във вратата на гостите.

Пет минути по-късно очакванията на хората на Рафаеле Паладино се върнаха, защото Филипо Ранокия се разписа с прелестно осъществяване на директен свободен удар.

До края на мача в Милано падна още един гол, само че той още веднъж бе във вратата на гостите. Тео Ернандес пусна топката към Рафаел Леао шест минути преди края и португалецът я заби в мрежата, оформяйки кряния резултат 4:1.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР